Verzendingen

Wij gebruiken BPost om onze bestellingen te verzenden.
Meer over de leveringen via BPost vind u op de website van BPost
Levering en leveringstijd
 
De levering van de producten gebeurt door Bpost op het leveringsadres dat door de koper werd opgegeven. Indien niemand aanwezig is, zal de chauffeur een briefje achterlaten zodat het pakket kan afgehaald worden in het dichtstbijzijnde postkantoor volgens de regels van Bpost.
 
De koper erkent kennis te hebben van het feit dat op de verzending van de producten de algemene voorwaarden van levering van de verkoper van toepassing zijn en erkent deze te aanvaarden.
 
litle fashion neemt de verbintenis op zich om de producten zo spoedig mogelijk te leveren, waarbij als richttermijn een leveringstermijn van 30 dagen wordt overeengekomen. Partijen aanvaarden evenwel dat de leveringstermijn ingevolge uitzonderlijke omstandigheden langer kan zijn dan vermelde richttermijn.
 
De verzendkosten voor de levering van producten zijn € 6 in Belgie een aankoop van meer dan 60 €is dit gratis, bedragen € 10 per bestelling in Nederland en Luxemburg en bedragen € 15 per bestelling in andere Europese landen, onder voorbehoud van wijziging ingevolge omstandigheden die buiten de wil van de verkoper liggen.
               
BTW BE 0789.095.790 - Website by KMOSites